Al kuierend over d'n hofpad

10.30 uur Excursie tussen de melkkoeien
U bezoekt het melkveebedrijf Tierelier van Jan en Ingrid van Esch. Voer de jonge kalfjes, aai ze en beleef hoe ontspannend het is om tussen het pasgeboren grut in de stal te zijn. Bezoek de verschillende stallen en ervaar de bedrijvigheid. Melk smaakt voortaan beter!

12.00 uur Kuieren met gids en picknick
Al jaren wonen de heren in Heukelom en ze zijn er trots op: Jeff Denissen en Dré van Hal, uw gidsen. Ze nemen u mee naar de mooiste plekjes van Laag- en Hoog- Heukelom en Kerkhoven. Vertellen allerlei bijzondere wetenswaardigheden over het Heukelomse platteland en laten u met andere ogen naar Brabant kijken. Met een picknick waarbij u de lekkerste streekproducten kunt proeven.

14.30 uur Workshop Hanging Basket
Creatief aan de slag bij Kwekerij van de Ven Tuin- en Perkplanten. Je maakt je eigen Hanging Basket, aangepast aan het seizoen. Ervaring is niet vereist.

16.30 uur Houdoe en tot ziens!
Einde van het arrangement

Prijs: € 60,- per persoon op basis van een groep van minimaal tien personen.

Als u deze dag op het Oisterwijkse platteland nog wat langer wilt laten duren, regelen wij graag een barbecue of een diner bij een van de betere restaurants in de buurt.

Onze georganiseerde dagen zijn ideaal voor grote groepen, als personeelsuitjes, een familie- of  vrijgezellendag en andere groepsactiviteiten.