De Korenbloem

Lunchen en bezichtigen tuin De Korenbloem

dre van hal

Ecologische levensstijl bij De Korenbloem

De Korenbloem van Dré van Hal is een landelijke tuin met ook speciale aandacht voor landschapselementen. Tijdens de rondleiding geniet u van de veelheid aan hoogstamfruitbomen: Kersen, pruimen, peren, appels, noten en kastanjes. Daarnaast een uitgebreide groenten- , rozen en kruiden en bloementuin. Geniet van de landelijke uitstraling en de uitgebreide informatie die u wordt aangeboden.

Wisselwerking met de natuurlijke krachten van de seizoenen. Speciaal gericht op educatie over wat moeder natuur ons te bieden heeft. De kringloop, milieugericht, alles omvattend hetgeen een natuurliefhebber zich maar kan wensen.

Bij de rondleiding wordt u een lekker bakske koffie of een ander drankje aangeboden. Ook natuurzuiver appelsap vanuit eigen boomgaard en (eigen) gebakken appelgebak.

Aansluitend kunt ook nog met Dré als gids op pad.

Het achterliggende natuurgebied is met Dré als gids te wandelen. Een grote of kleine ronde naar wens. Hij kan u veel vertellen over het gebied, de cultuurhistorie en lokale gewoontes en gebruiken.

Daarna kunt u naar wens eventueel nog gebruik maken van de nabij gelegen horecagelegenheid ‘Mie Pieters’ die ook lid van onze vereniging ‘Groen Boer en Doen’ zijn.

U bezoekt De Korenbloem al vanaf € 7,50 p.p. (inclusief koffie/thee met iets lekkers uit de streek)

Arrangement
Combineer tuin De Korenbloem bijvoorbeeld met een heerlijke lunch vol streekproducten.

De Korenbloem bezoeken? 
Reserveer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 - 20 23 49 94

Klik voor het complete activiteitenoverzicht