Fietsen door de omtrek

Groen Boer en Doen10.30 uur Rondleiding fokbedrijf Piemontese koeien
Cees van de Nostrum heeft zich met zijn bedrijf toegelegd op het fokken van Piemontese koeien. Dit bijzondere ras komt oorspronkelijk uit het Italiaanse Piemonte en is vooral vanwege zijn cholesterolarme en fijne vlees erg geliefd. Tijdens de rondleiding ziet u de volledige levensloop van kalf tot volwassen zoogkoe of stier. ‘s Zomers kunnen we ook nog naar het prachtige natuurgebied De Nemelaer om de jonge dieren van zuiver natuurgras met kruiden te zien snoepen.

12.00 uur Fietsen door het gebied
De gids staat klaar en u waant u direct op vakantie als u al fietsend wordt meegevoerd langs nostalgische groene wegen waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. De buitenlucht en het fietsen (in uw eigen tempo) maken natuurlijk hongerig. Gelukkig is de lunch niet ver meer ver meer...

13.00 uur Lunch of picknick

14.30 uur Workshop ‘creatief met groen en bloem'
Tuin- en perkplantenkwekerij Van de Ven is gevestigd aan de Heusdensebaan in Oisterwijk. Hier verzorgt Mylène van de Ven fleurige workshops met de beste planten uit de kas. De mooiste violen, herfstbloeiers of andere geschikte planten, die u wilt verwerken in uw bloemstuk, kiest u zelf uit. U gaat gegarandeerd met een prachtige eyecatcher naar huis! Een creatieve workshop afgestemd op het seizoen of een thema.

16.30 uur Houdoe en tot ziens!
Einde van het dagarrangement

Prijs: € 60,- per persoon op basis van een groep van minimaal tien personen.

Als u het dagarrangement rondom Oisterwijk nog wat langer wilt laten duren, regelen wij nog graag een barbecue of een diner bij een van de betere restaurants in de buurt.