Kerkhovense Molen

Bezichtiging en rondleidingen Kerkhovense Molen

kerkhovense molen (5)Een bezoek aan, demonstratie van of rondleiding door de Kerkhovense Molen is in veel opzichten bijzonder. Deze monumentale stenen stellingmolen uit 1895 is immers nog steeds in gebruik. Vrijwillige molenaars zorgen dat de molen in gebruik blijft. 

Streekproducten
De winkel, gerund door mensen met een verstandelijke beperking, biedt een keur aan molenaarsproducten. U koopt hier groenten uit eigen tuin en veel biologische producten van kwekers uit de omgeving. 

Even pauzeren
De molen is ook een ideale locatie voor pauze. Laat u verrassen door bijvoorbeeld de huisgemaakte appeltaart of worstenbroodjes. Bent u aan het wandelen of fietsen in Oisterwijk, kom binnen en neem een kijkje!

Bezoek ook de website van de Kerkhovense Molen 

Een rondleiding Kerkhovense Molen bedraagt € 5,- p.p.

Leuk als groepsactiviteit en als onderdeel van uw dagje uit. Een plek waar u tevens de bekende lunch met streekproducten kunt laten smaken!

Arrangement
Laat Groen Boer en Doen u adviseren om uw dag compleet te maken. Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 - 20 23 49 94.

Bekijk het complete overzicht voor aanvullende activiteiten