Kent u al Groen Boer en Doen?

Geschreven door Team GBD

Maak kennis met onze Vereniging Groen Boer en Doen!

Fiets zondag 28 april mee met een Gids langs alle deelnemende bedrijven. 

Vooraf graag aanmelden.

 

Fietst u mee met Groen Boer en Doen?

Zondag 28 april a.s. organiseert de vereniging Groen Boer en Doen een fietstocht met een lengte van ± 20 km. Deze tocht voert u zigzaggend door het gebied van Kerkhoven, Hoog – en Laag Heukelom met haar prachtige landschappen en fris ontluikend lentegroen. De groepen van 15 à 20 fietsers worden begeleid door een gids die deze streek door en door kent en er al jaren woont. Hij zal u vertellen over de omgeving, het (nieuw aangeplante)landschap, en de bijzondere gebeurtenissen uit deze streek. Tijdens de tocht zullen we u regelmatig deelgenoot laten zijn van wat Groen Boer en Doen u te bieden heeft en u verrassen met enkele lekkere producten van eigen bodem.

kwekerijvandeven2011nr2Inschrijven à € 4,- p.p. om 10.00 uur bij het vertrekpunt Tuin en Perkplantenkwekerij van de Ven aan de Heusdensebaan 93a te Oisterwijk. De koffie/thee met iets lekkers staat dan klaar. Eindpunt ± 14.00 uur bij Mie Pieters te Heukelom.cafe mie pieters lunchcafe slide

Fietst u mee? Dan graag opgeven voor deze tocht via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de telefoon 06-20234994.